Wat zijn de beste horeca koelkasten

De factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kiezen van de beste horeca koelkast voor uw restaurant in 2021.

Grootte van de horeca koelkast

Als u uw koelkast voor de horeca koopt zonder rekening te houden met de grootte van uw restaurant en de hoeveelheid voedsel die u erin opslaat, kan dit verkeerd uitpakken. U moet uw restaurant goed inspecteren, meten waar u de koelkast voor de horeca wilt bewaren en weten wat voor soort voedsel u serveert. Dit zal u helpen te achterhalen welk soort koelkast u moet kopen. U kunt er ook voor kiezen om een grotere opslag te selecteren dan uw huidige voorraad. Dit zal u in de toekomst geld besparen.

Een horeca koelkast kopen en uw budget

Als u zich een koelvitrine kunt veroorloven, koop deze dan eerst en gebruik deze goed totdat u zich een grotere koelkast of een inloopkoeling kunt veroorloven.

Makkelijk te gebruiken

Een koelkast voor horeca kopen? Ga voor een commerciële koelkast die gemakkelijk te gebruiken is. Zorg ervoor dat de elektriciteitsinstellingen vriendelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn. Koop een koelkast waarmee u uw bederfelijke producten gemakkelijk kunt rangschikken. Koop koekasten met voldoende opslagruimte.

koelkast horeca

Gewone koelkast

Denk er niet aan om uw gewone koelkast of vriezer thuis mee te nemen naar uw restaurant. Ten eerste heeft het minder opslagruimte voor uw voedsel, niet sterk genoeg voor commercieel gebruik en kan het uw voedsel bederven vanwege zijn capaciteit.

De condensoreenheid

Dit is een belangrijke eenheid in de koelkast die uw opgeslagen inventaris koud maakt. De condensoreenheid van uw koelkast kan aan de boven- of onderkant zijn gemonteerd. Voor eenvoudige reinigingsdoeleinden zijn de koelkasten met aan de onderkant gemonteerde condensors echter gemakkelijker te onderhouden. Evenzo kunt u de condensor met bovenmontage nog steeds overwegen vanwege zijn koelte elke keer dat u hem opent. Er komt geen warme lucht uit de koelkast wanneer deze wordt geopend. Welk type condensor u wilt, hangt van u af, degene die het beste bij uw restaurant past. Ofwel, wilt u de condensor aan de bovenzijde waarin u de deur open kunt houden, heeft u snel of gemakkelijker toegang tot uw opgeslagen spullen. Of een de aan de onderkant gemonteerde condensor is gemakkelijk schoon te maken en heeft een vrij eenvoudige onderhoudswerking.