Geniet van tijd samen met Pub quiz Utrecht

Als je op zoek bent naar een uitje voor je team dan is een Pub quiz Utrecht echt een aanrader. Er zijn zoveel teamuitjes die je kunt boeken op allerlei niveaus. Je kunt kiezen voor een echte teamtraining waarbij mensen serieus met elkaar aan de slag gaan. En er zijn uitjes die gewoon gezellig zijn. Dan is een spel dat je samen speelt in een kroeg ideaal. Het is de perfecte manier om samen te zijn en een leuke avond te hebben. Met een diner of een borrel met hapjes maak je het feest compleet. Hoe dat werkt lees je hier. Verder zoeken naar leuke activiteiten is niet nodig.

Samen een wedstrijd spelen

Niks leuker dan samen met je team een wedstrijd spelen. Dat maakt de avond voor iedereen de moeite waard. Dat zou je kunnen doen door bijvoorbeeld een avond te gaan karten. Dan racen je mensen tegen elkaar. Bij een Pub quiz Utrecht kun je mensen in teams indelen en ze samen laten strijden voor de hoofdprijs. Dat maakt het nog interessanter. Je ontdekt wie de echte fanatiekelingen zijn en spelen om te winnen. Als je wilt kun je zelf de groepen samenstellen zodat je mensen bij elkaar kunt zetten die elkaar minder goed kennen. Ook kun je verschillende afdelingen met elkaar laten strijden om de hoofdprijs.

Elkaar beter leren kennen met Pub quiz Utrecht

Verder is een Pub quiz Utrecht een leuke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. De vragen geven gespreksstof en je ontdekt waar mensen geïnteresseerd in zijn en waar juist niet. Vaak ontdek je verborgen talenten tijdens zo’n avond die je later op de werkvloer kunt inzetten. Misschien zit er wel een taalpurist onder je mensen die elke tekst perfect kan controleren op spel- en stijlfouten. Of is er iemand die werkelijk alles weet over geschiedenis? Speel het spel en laat je verrassen.

Lekker na borrelen met Pub quiz Utrecht

En als het officiële gedeelte van de avond voorbij is, kun je na de Pub quiz Utrecht met de groep nog verder borrelen. Een andere optie is om samen een toffe kroegentocht te doen in Utrecht. Het is een stad waar veel te beleven is en waar je tot de late uurtjes op stap kunt. Hou er rekening mee dat je niet iedereen mee krijgt hierbij. Dat hoeft ook niet. Laat de diehards zich lekker uitleven en de rest van de mensen lekker naar huis gaan. 

Een avondvullend programma voor je team

Je kunt met een Pub quiz Utrecht een avondvullend programma maken voor jouw team. Als je het koppelt aan een diner, heb je een heerlijk uitstapje voor je hele bedrijf. Het spel wordt tussen de gangen door gespeeld. Tijdens het eten kunnen mensen even rustig praten met elkaar en genieten van een heerlijke maaltijd. Je kunt zelf bepalen hoeveel gangen je wilt laten serveren. Na het dessert worden de winnaars bekendgemaakt en kun je de avond afsluiten of nog even verder borrelen. Kortom, een PubQuiz huren is ten zeerste aan te raden!