De gezelligste kroeg van Amersfoort

Ieder weekend gaan wij altijd naar de kroeg Amersfoort. Na een hele week gewerkt te hebben willen wij in het weekend wat gezelligs doen met vrienden. Heerlijk onder het genot van de muziek een biertje drinken en lekker bijkletsen. Al jaren komen wij bij het: Eemcafé. Voor ons is dit de gezelligste café dat er bestaat. Er worden vaak evenementen gehouden zoals: karaoke, live muziek, thema avonden, en comedy night. Jij hoeft je dan ook niet te vervelen hier. Via de online agenda op de website van deze onderneming kan jij in de gaten houden wat er te doen is op welke datum. Ook worden er darttoernooien georganiseerd. Iedereen kan zich hiervoor inschrijven.

Er kan hier ook heerlijk geluncht worden

Bij deze gezellige gastvrije kroeg in Amersfoort kan jij ook goed lunchen. Wij doen dit dan ook regelmatig, het eten smaakt hier dan ook heerlijk. De specialiteit van dit café is een grote Italiaanse bol ruim belegd met:

  • Bal gehakt
  • Pulled Pork
  • Warm vlees met champignons, uien en satesaus
  • Ierse beefburger

Voor een dag menu kan jij hier ook terecht. Hier kan jij kiezen uit bijvoorbeeld: kipsaté, grote Duitse schnitzel, varkenshaas saté of spareribs. Voor iedereen is er wat lekkers te eten.