Koffie en thee van Café du Jour

Bij Café du Jour! Café du Jour staat voor koffie van de dag. Dit is de Franse vertaling van koffie van de dag, terwijl koffie oorspronkelijk en op zijn best Italiaans is. De oprichters hebben dat overwogen maar vonden Café du Jour beter klinken (als bedrijfsnaam) dan caffè della giornata. Café du Jour verkoopt (natuurlijk) koffie, thee, bier (verrassend), kruiden (niet voor in de thee maar voor in de keuken) en toebehoren (accessoires voor de koffie: koffiezetapparaten en dergelijke). 

Café du Jour

Café du Jour is opgericht door twee broers in 2015. Oorspronkelijk een afstudeeropdracht en uiteindelijk op de dag van vandaag een bevestigd bedrijf. Het bedrijf is ontstaan uit een passie voor koffie, maar ook de ambitie om een succesvol bedrijf op te richten (maar voornamelijk de liefde voor koffie). Bij Café du Jour draaien ze er niet omheen en doen ze niet moeilijk over wat ze hebben: goede koffie voor een goede prijs. De twee broers begonnen te experimenten met koffie en kregen al snel familie en vrienden over de vloer om bij hen hun koffie te halen. Dit leidde tot de beslissing om er een bedrijf van te maken. 

Koffie

Op de site worden er verschillende koffie merken aangeboden, waaronder Café du Jour’s eigen koffie merk. Ook andere bekende merken worden bij de broers aangeboden, zoals Lavazza koffie, Lucaffé en Segafredo (en nog velen anderen natuurlijk). Over de koffie weten zij veel te vertellen en aan te bieden, bijvoorbeeld hoe je je koffie moet zetten (koffie bonen of gemalen en met wat voor apparaat), wat voor intensiteit koffie je wilt en wat voor smaak je lekker vindt (notig, chocolade en bloemig bevinden zich ook tussen de smaak opties). 

Genoeg te vinden bij dit fantastische koffie bedrijf. Kijk cafedujour.nl voor meer informatie of voor jouw koffie, thee en meer.