Lapsang souchong (thee) is mijn favoriet!

losse thee

Mijn favorieten

Kennen jullie lapsang souchong (thee)? De meeste mensen kennen deze soort niet, maar lapsang souchong (thee) is absoluut mijn favoriet! althans, ik heb meerdere favorieten. Maar als ik een bijzondere melange wil creëren gebruik ik lapsang souchong en meng ik het bijvoorbeeld met een citrus thee. Het is een erg rijke thee met een sterke rook ondertoon. De thee wordt namelijk gerookt om het te drogen, daarvan heeft het zijn geur en smaak! Het is de perfecte thee om te drinken bij een lekker pittige kaas of wanneer jij goed gekruid eten hebt gehad.

Andere favorieten van mij zijn bijvoorbeeld kamille thee en dan lekker met een beetje honing. Dat is voor mij de perfecte afzakker voor het slapengaan. Ik kan die thee ook beter niet overdag drinken, ik wordt er al snel slaperig van!

losse thee

Leuke bezigheid

Voor veel mensen is thee maar gewoon thee, een simpele drank. Voor mij is het echt een bezigheid. Naast dat ik thee gewoon erg graag drink, vind ik het ook leuk er meer over te leren. Zo heb ik bijvoorbeeld ook de lapsang souchong (thee) leren kennen. Die heb ik vanuit de webshop van Theevandemarkt.nl! Zij verkopen veel soorten losse thee en dat is ideaal om eens te bestellen. Zo kun je veel soorten eens uitproberen. Daar hou ik van!

Bij Theevandemarkt ben ik altijd overtuigd van de kwaliteit, de thee is heerlijk vers en toch lang houdbaar. Tevens is de levering van de bestelling daar erg vlot en dat is altijd fijn.