Wat zijn iperespresso capsules?

ILLY IPERESPRESSO

Met de Illy Iperespresso capsules bent u ook thuis in de gelegenheid van een kopje echte Illy espresso te genieten.

ILLY

Het merk Illy staat garant voor een heerlijk kopje koffie. Met een mengeling van fruitige tonen, karamel en een hint van amandel, een gebalanceerde combinatie van zuur en bitter, het is die combinatie die een kopje Illy-koffie zijn uitgesproken eigen smaak geeft. Met een Iperesso koffiemachine van Illy kun je nu op ieder gewenst moment van een echte Illy-koffie genieten. De smaak verschilt niet van de koffie in een koffiebar, maar staat in een handomdraai op tafel.

iperespresso capsules

IPERESPRESSO

Iperespresso is een espressosysteem speciaal ontwikkeld voor Illy. De combinatie van de perfecte temperatuur, de juiste druk en precies de goede tijd maken dat ieder kopje koffie op de juiste manier gezet wordt. En als echte koffieliefhebber weet u dat alleen dan de koffie die specifieke Illy-smaak krijgt. Het assortiment van Illy bestaat uit vier verschillende types Iperespresso koffiemachines. Zo is er altijd een machine die qua mogelijkheden precies bij u past. ook kunt u kiezen uit verschillende aansprekende kleuren waaronder vlammend rood. Zo wordt uw koffiezetter ook een aanwinst op uw aanrecht.

IPERESPRESSO CAPSULES

Het espressosysteem van Illy heeft zijn eigen cups. Deze cups bevatten de uitgelezen koffiemelanges waar Illy om bekend staat. Kies voor de vertrouwde Classico of Intenso, ga voor cafeïnevrij of stel zelf uw Mix en pack samen in een combinatie van uw meest favoriete smaken. Ook onze speciale Arabica melanges uit de diverse landen van de wereld zijn als Iperespresso capsules te verkrijgen. Let op, de capsules van Illy zijn alleen geschikt om te gebruiken in Illy’s eigen koffiemachines.

Met het eigen koffiesysteem van Illy zet u thuis net zo makkelijk de heerlijkste koffie met dezelfde smaakbeleving als de koffie in uw favoriete koffiebar.