houten bar gekocht voor vierdaagse

Binnenkorst is het weer zover, de vierdaagse. Elk jaar lopen duizenden mensen langs ons restaurant. Uiteraard hebben wij de sfeer er goed in. Zo zorgen wij voor diverse dj’s en regelen wij een aantal barretjes eten en drinken. Aangezien ik al jaren een eigen restaurant heb wilde ik graag een houten bar kopen in plaats van huren. Ik ben toen op internet gaan kijken en kwam vervolgens uit bij www.tinustoog-horecaverkoop.nl. Het bedrijf levert diverser soorten barre aan horecabedrijven. Ik heb toen contact opgenomen en gevraagd of ik een aantal offertes kon ontvangen.

De offertehouten-bar

Uiteraard hadden ze hoog ingezet op de offerte. Gelukkig viel er wel te onderhandelen, want de houten bar wilde ik heel graag hebben. Ik heb toen weer contact opgenomen en een laatste bod uitgebracht. Daarmee zijn ze akkoord gegaan. De volgende week kwamen ze de bar al plaatsen. De service van het bedrijf is dus perfect. Evenals de kwaliteiten van de bar. Alles is gemaakt van goede materialen en functioneert perfect. Het is daarom ook echt een aanrader om hier een bar te kopen.

Diverse soorten

Bij dit bedrijf heb je de keus uit diverse barre. Zodra je aangeeft wat je ongeveer wilt hebben, maken ze daar een offerte op en geven ze je een aantal mogelijkheden. Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig en als ik het vergelijk met overige aanbieders al helemaal. Kijk daarom snel op de website voor meer informatie. Ze zijn ook telefonisch bereikbaar en via de mail.