Mobiele barista’s: de koffiekarren van de toekomst

We zijn in 2020 aanbeland, en wij voorspellen alvast één van de grootste trends van dit decennium: mobiele barista’s. Iedereen is dol op koffie. Velen van ons starten de dag met een heerlijke kop koffie voordat we naar ons werk gaan. Daarnaast is een kopje koffie doen met vrienden, familie, kennissen of buurtgenoten altijd gezellig. Maar ook om jezelf een boost te geven midden op de dag is koffie een uitstekende keuze. Kortom, er is altijd wel een goed moment om een koffie te kopen. Alleen of samen.

Daarnaast zijn foodtrucks enorm populair. Vele mensen denken bij foodtrucks aan voedsel, maar inmiddels zijn er ook diverse trucks en karren die dranken aanbieden. Zo ook bij koffiekarren. Eigenlijk combineert de mobiele barista twee van onze favorieten: koffie en foodtrucks. En natuurlijk stop je bij een truck voor de kwaliteit van het product, maar ook voor de gezelligheid en de verhalen die je alleen hoort bij een truck. Het is gezellig om te doen met anderen, maar ook een gesprek met een vreemde bij een truck is één van de mogelijkheden. Daarom worden mobiele barista’s steeds populairder.

Casabarista huren

Mobiele barista’s aanrader: Coffee on Wheels

Wij zouden niet verbaasd zijn als binnenkort iedereen bekend zal zijn met Coffee on Wheels. Als het gaat om mobiele barista’s, zijn zij één van de beste koffiekarren van dit moment. En het mooie is: de kans is groot dat er een Coffee on Wheels bij jou in de buurt te vinden is. In de meeste grote steden vind je één van hun koffiekarren: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en diverse andere plaatsen. Hun koffie is van hoogwaardige kwaliteit.