Fysio- en manuele therapie door specialisten Claessens van der Rijt

Heb je last van je gewrichten, spieren of een blessure en wil je graag een fysio- of manuele therapeut ernaar laten kijken om van de pijn af te kunnen komen? Stap dan eens een keer naar binnen bij de praktijk van Claessens van der Rijt, waar gediplomeerde en gecertificeerde therapeuten aan de slag gaan om je van je gewrichtsstoornissen en pijn af te kunnen helpen. Bij deze fysiotherapeuten in Veldhoven wordt er alleen gebruik gemaakt van effectieve methodes die niet alleen pijn moeten  reduceren, maar ook moeten helpen om je spieren en/of gewrichten te herstellen.

Van sportblessures tot chronische pijn

Bij Claessens van der Rijt zitten fysio- en manuele therapeuten die ervaren zijn met sportblessures aanpakken. Elke blessure die je door welke sport dan ook kan oplopen, is door de experts op het gebied van fysio- en manuele therapie te verlichten in pijn en wordt daarnaast bevorderd te herstellen. Maar niet alleen klachten naar aanleiding van sport kunnen hier behandeld worden. Ook langdurige en zelfs chronische pijn valt onder het kader waar men bij Claessens van der Rijt mee werkt. Zowel fysiotherapie, om ervoor te zorgen dat je weer beter kan bewegen, als manuele therapie, waar je gewrichten geholpen worden weer beter te kunnen functioneren, zijn perfecte methodes om jouw van je pijn af te helpen.

Maak een afspraak

Wil je nu gebruik maken van fysio- of manuele therapie bij Claessens van der Rijt? Maak dan eenvoudig via de mail een afspraak voor een consult. Je kan je snel en eenvoudig inschrijven en je wordt daarna snel geholpen door de specialist die jij nodig hebt. Het streven is om je binnen 24 uur nadat je een melding hebt gemaakt je verder te kunnen helpen. De praktijk is maandag tot en met zaterdag open vanaf half 8 ’s ochtends, waardoor er altijd wel een afspraak gemaakt kan worden op een moment dat het jouw uitkomt.