Uit eten Nijmegen was een genot voor ons!

Voor enkele weken geleden hebben wij een heerlijk weekendje weg geboekt naar het mooie Nijmegen. Nu dat we er niet op zitten te wachten om iedere avond in het hotel te dineren zijn wij opzoek gegaan naar een goed restaurant. Onze eis was een restaurant vinden welke knus aanvoelt en tevens ook diversiteit aan gerechten aanbiedt. Uiteindelijk zijn wij terecht gekomen op de website van Bistro Le Steak waar we enigszins verrast waren over de uitnodigende menu kaart!

Ik kan dan ook zeggen dat uit eten Nijmegen een succes is bij Bistro Le Steak. Bij binnenkomst waren wij beide verbaasd over de ambiance, een plezier om rond te mogen bekijken en dan hebben we de kaart nog niet eens goed gezien! De kaart was enorm divers en beide waren wij erg enthousiast hierover. Dan heb ik het nog niet gehad over de vele soorten gerechten die op de kaart staan. Heerlijke kogelbiefstuk of een smaakvol stukje zalm of toch een vegetarisch gerecht?. Dit werd een lastige keuze om uiteindelijk te gaan bestellen!

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375

Heerlijk gegeten!

Ik kan mij niet meer heugen wanneer ik voor het laatst zo lekker had gegeten. Dit restaurant heeft toch weer laten blijken dat eten lekker hoort te zijn en tevens niet duur. De smaken waren fenomenaal waardoor we eigenlijk erg baalde dat het eten alweer op was. Uit eten Nijmegen is dan ook zeer aan te raden dit bij dit restaurant te doen, het is dan wel niet in Nijmegen zelf maar wel direct in de buurt (in Berg en Dal). Onze avond was dan ook een groot succes dankzij het vriendelijke personeel en het overheerlijke eten!IMG_2562-1-217x300