Bij restaurant Bombay Palace lekker uit eten Scheveningen

Wanneer je lekker uit eten Scheveningen wilt gaan dan moet je eens naar bij restaurant Bombay Palace gaan. Dit Indiaas specialiteiten restaurant heeft zeer veel lekkere gerechten op de menukaart staan, zoals:

  • Vleesgerechten
  • Vegetarische gerechten
  • Broodgerechten

Je hebt de mogelijkheid om uit milde of pittige gerechten te kiezen. De ervaren koks bereiden de gerechten op traditionele wijze. Bij Bombay Palace hebben zij de beschikking over een tandoori klei oven waardoor deze tandoori zijn echt authentieke smaak heeft. Zeker de moeite waard om hier een lekker gerecht te gaan eten en op deze manier kennis te maken met de Indiase keuken.  

Super lekker gegeten

Wat hebben wij toch lekker gegeten bij dit Indiase restaurant in Scheveningen. Nooit geweten dat uit eten hier in dit restaurant Bombay Palace in Scheveningen zo een bijzondere ervaring was. Niet alleen het lekkere eten, maar zeker de sfeer in dit restaurant was zeer gezellig. Elke woensdag, donderdag en vrijdagavond kan je voor €18,- deelnemen aan een lopend buffet. De zaterdag en de zondagavond kost dit buffet  €19,50.

Ook voor feesten en recepties ben je hier aan het juiste adres. Je hebt dan de beschikking over een zaal waar maximaal 130 personen in passen. Wil je meer over deze mogelijkheid te weten te komen bel dan naar het volgende telefoonnummer: 070-354.43.82.