Hier vindt u de beste restaurants in amstelveen!

Ik kreeg de opdracht van mijn baas om restaurants in amstelveen te zoeken op internet. We willen daar namelijk met het personeel uit eten gaan. Dit kwartaal hebben we flinke resultaten geboekt en willen we dit vieren met zijn alle. 

Zoekengerecht-dolce-verona

Eerst vroeg ik aan mijn collega’s naar lekkere restaurants in amstelveen. Het is namelijk leuk om te weten of mijn collega’s nog een paar goede restaurants kennen in amstelveen. Mijn collega’s noemden vaak het Italiaanse restaurant Dolce Verona. Dat is een mooie restaurant in amstelveen, waar je met veel mensen lekker kan eten. De sfeer is gezellig en het personeel is zeer vriendelijk. Het was fijn om te weten dat dit restaurant de voorkeur was van mijn collega’s. Nu wilde ik ook op internet zoeken naar verschillende restaurants die mij kunnen helpen met wat ik zoek. Er waren veel restaurants in Amstelveen waar je lekker kan eten. Ik maakte voor mezelf een rijtje van een aantal restaurants die mijn voorkeur hebben. Uit die selectie kies ik er dan twee en die leg ik bij mijn baas neer.

Dolce Veronatoetje-dolce-verona

Uit het onderzoekje op internet bleek dat Dolce Verona weer als een van de beste naar voren kwam. Dit maakte de keuze voor mij natuurlijk makkelijker, en wilde ik dit restaurant bij mijn baas neerleggen. Mijn baas gaf hier direct goedkeuring voor, omdat dit namelijk ook zijn voorkeur was. Geweldig! Ik kijk nu al uit naar het etentje bij dit lekkere restaurant.