Voldoende vitaminen en mineralen

Het doel van paranoten kopen heeft meerdere voordelen, je koopt niet alleen een lekkere noot maar werkt ook onbewust eraan om gezond te eten. De noten zitten namelijk vol met gezonde vitaminen die ons lichaam zeker nodig heeft, hoe meer je varieert met verschillende soorten noten hoe gezonder je leeft. Je krijgt dan tenslotte allerlei vitamines binnen. De boom waaraan de paranoot groeit kan wel tot 60 meter hoog worden, de boom komt vooral voor in Suriname, Venezuela en Guyana. Langs de oevers van het Amazonegebied zijn ze op hun best omdat ze veel water nodig hebben.

paranoten kopen

Voedingsstoffen in de paranoot

Voor ons lichaam zijn de voedingsstoffen in de paranoot belangrijk, je doet er dus niet verkeerd aan met paranoten kopen. De zeer gezonde noten zitten ook boordevol met zink, koper, magnesium, ijzer en fosfor. Door slechts twee paranoten per dag te eten kan je immuunsysteem al beter wordt ondersteund. Je kunt gerust een handje noten eten in plaats van in de avond aan de chips te gaan, je zal merken dat je na verloop van tijd je eigen beter voelt en het is nog vele malen gezonder ook. Wanneer je een actieve levensstijl hebt komen de noten zeker goed van pas in je voedingsschema.

paranoten kopen

Goed voor spierherstel

Met paranoten kopen werk je ook aan het herstellen van je lichaam na het sporten, door geregeld wat noten te eten herstellen je spieren sneller na intensief sporten. Afvalstoffen die vrijkomen tijdens een training die worden geneutraliseerd door het aanwezige vitamine E die in de paranoot zitten. De fosfor die ook in hoge mate aanwezig is zorgt ervoor dat er energie wordt vrijgemaakt en opgeslagen in het lichaam. Maar net zoals bij alle andere gezonde voeding, eet het met mate en niet te veel. Te veel noten zorgt ervoor dat het juist niet gezond meer is.