De lekkerste BBQ hapjes!

Dat de zomer plaats heeft gemaakt voor koning winter weten wij allemaal. Vaak kiest men er dan voor om de BBQ te stallen en in het voorjaar weer uit de schuur te halen. Zonde, want de lekkerste BBQ hapjes kan je gerust in de winter bereiden! Dus laat de BBQ lekker staan en ga op zoek naar de lekkerste hapjes wat je hierop zou kunnen bereiden.

Visgerechten wat altijd smaakt!

Voor wie zich nog niet heeft verdiept in hapjes, er zijn ontelbaar veel mogelijkheden wat je kunt bereiden op de BBQ. Sinds een tijdje heeft men de Kamado uitgevonden. Een eigentijdse BBQ waarmee je de lekkerste gerechten kunt bereiden. Zo is vis op de BBQ bereiden een plezier om te mogen doen! Wat dacht je bijvoorbeeld van gamba’s gecombineerd met knoflook en een pittig rode ui? Of misschien toch een goed gemarineerde kabeljauw met citroen? Enfin, dwaal jij al af bij het bedenken van gerechten op de barbecue? 

Vis op de BBQ

Unieke en smaakvolle hapjes op de BBQ

In feite kan je op de Kamado alles bereiden wat in je op komt. Van vlees, tot aan vis en zelfs vegetarische gerechten zullen onwijs smaakvol zijn. Uiteraard is het gebruiken van verse kruiden of een krachtige olie ideaal ter aanvulling van het gerecht. Wie graag de barbecue aansteekt zal niet direct denken om hier een schaal op te leggen. Maar doordat je juist gebruik maakt van een schaal zal de smaak nog intenser worden! Denk hierbij aan een zalmspies wat in de kruiden gegaard wordt. Heerlijke samenstelling van uiteenlopende smaken wat zich samen zal voegen in de zalm. Kortom, het water loopt bij iedereen in de mond wanneer je hieraan denkt toch?

Voornamelijk denkt men dat een BBQ wordt gebruikt om lang aan tafel te kunnen zitten in de zomermaanden. Je staat dan immers continu bij de BBQ om het gerecht in de gaten te houden. Met de Kamado hoef jij je hier geen zorgen meer om te maken. Het enige wat jij moet doen is het sluiten van de deksel en een drankje aan tafel nuttigen. De Kamado zorgt voor een goede gaarheid en zal hierdoor ook geen warmte verliezen. 

Vis op de BBQ

Zoeken van recepten

Nu dat je weet dat ook in de winterperiode gerust de barbecue aangestoken kan worden zal je direct zoeken naar heerlijke gerechten. Vis op de BBQ of gewoonweg lekkere BBQ hapjes kan je meer dan genoeg vinden op het internet! Zo ook bij vis-bbq-recept.nl. Hier vind je alleen maar visgerechten welke persoonlijk zijn getest! Hierdoor worden alleen maar de lekkerste gerechten en hapjes op tafel gezet! Het vinden van lekkere recepten om te bereiden heb je bij deze gevonden! Kies je liever voor vegetarische recepten waar jij wellicht nog niet eerder aan gedacht hebt? Lees dan snel verder op de website want ook daarvoor zijn er heerlijke recepten ontwikkelt! Kortom, neem zelf ook eens een kijkje op deze website en bekijk de recepten. Gegarandeerd dat het water bij jou al in de mond loopt!