Maak kennis met Italië

Italië is bekend om zijn pasta en pizza’s, toch is er heel veel meer lekkers wat uit het land komt. Toch kennen veel mensen de producten niet, of hebben deze nog nooit geproefd. Tijd om kennis te maken met de Italiaanse winkel, boordevol heerlijke producten die uit het prachtige Italië komen. Geschikt voor mensen die echt van Italië houden en de producten en gerechten niet kunnen weerstaan, willen genieten van een perfecte avond met lekkernijen waar je niet omheen kunt als je van kwaliteit houdt. Niet alleen voor een pizza, maar ontdek ook de andere heerlijke producten uit dit prachtige land.

Complex land betreft wijnen

Door de vele verschillende gebieden die Italië heeft, is het niet eenvoudig om een keuze te maken binnen het assortiment wijnen bij de Italiaanse winkel. Wanneer je een liefhebber bent van een beetje zure wijn, is de wijn uit het noorden van Italië vast geschikt voor jouw. In het midden van Italië vind je over het algemeen de gebalanceerde rode wijn van de sangiovese druif, de wijn heeft veel power en een hoge zuurgraad. Houd je van een echte krachtpatser dan is het zuiden van Italië vast je regio, hier worden de hoogste temperaturen bereikt en afkoeling vindt er nauwelijks plaats.

italiaanse winkel

In stijl de wijn serveren

Naast de heerlijke wijnen die je kunt kopen in de Italiaanse winkel, wil je deze natuurlijk tijdens je diner of feestje wel op de perfecte manier presenteren aan je vrienden of familie. Met de karaf die je kunt kopen geef je de gedekte tafel nog meer sfeer en luxe, en dan hebben we het nog niet over de schitterende glazen. Verschillende soorten wijnglazen om je diner een echte Italiaanse look te geven, inclusief waterglazen. Met de glazen uit deze winkel, smaken de Italiaanse wijnen nog lekkerder, en drink je ze ook met nog meer plezier.