Kan ik je een kopje koffie aanbieden?

Kan ik je wat te drinken aanbieden? Een kopje koffie of misschien wat thee? Als je een bedrijf binnenkomt is dat het eerste dat aangeboden wordt. Je zou het op zich niet zeggen, maar het kopje koffie dat wordt aangeboden zegt veel over het bedrijf. In principe is hetzelfde als bijvoorbeeld een handdruk. Dus we weten dat koffie iets over een bedrijf zegt, dus je wilt liever een goede indruk maken. Dit kan je doen aan de hand van Fortune Coffee.

Fortune Coffee

De leverancier voor jouw bedrijf

Fortune coffee neemt je problemen uit handen. Dit doen ze door middel van het leveren van goede en duurzame koffie uit representatieve automaten. Niet alleen de koffie, maar de automaat is de handdruk van je bedrijf. Je zult nooit zonder koffie zitten. Liever iets anders dan koffie? De automaten kunnen ook thee en andere warme dranken zetten. Lekker voor de wintermaanden.

Met hulp van de Fortune-adviseur wordt de koffie en de automaat geselecteerd dat het beste bij het bedrijf past. Naast de selectie wordt de tussentijdse leveringen en onderhoud ook geregeld. Mocht het dan toch gebeuren dat er een storing is dan hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder koffie zit. Binnen een werkdag zal er een vervangende koffieautomaat worden geplaatst. Zo weet je dat je altijd dat ene kopje vroeg in de ochtend hebt om je door de dag heen te helpen.