Ben jij opzoek naar omega 3 visolie?

Ben jij al een langere tijd opzoek naar omega-3 visolie en wil je hier meer over weten? Dan ben je in dit artikel op de juiste plek! In dit artikel gaan we je met alle ins en outs rondom dit product verblijden en vermelden we de website waar je dit product meteen zou kunnen aanschaffen. Ben jij klaar om meer informatie op te doen over dit onderwerp? Lees dan snel verder in dit artikel en kom erachter wat dit product voor jou kan betekenen!

Wat is omega3 visolie?

Omega 3 visolie is een vetzuur dat je lichaam niet zelf kan produceren en daarom via voeding moet worden opgenomen. Je vraagt je nu misschien af waar dit vetzuur dan onder andere in zit. Omega 3 visolie zit, zoals de naam al doet vermoeden, in vis. Denk hierbij aan zalm, tonijn of haring. Vooral het eten van vette vis is hierin belangrijk. Pangasiusfilet bevat bijvoorbeeld weer relatief weinig vetzuren. Wanneer je veganist bent of gewoon simpelweg geen vlees eet, is het van belang dit verzuur binnen te krijgen doormiddel van supplementen. Deze vetzuren zijn namelijk belangrijk voor een goed zicht en dragen bij aan een optimale hersenfunctie. Ook hart en bloedvaten vragen om extra omega-3 visolie. Tijdens de zwangerschap is omega 3 visolie niet weg te denken uit je dieet omdat dit zorgt voor de optimale groei van je baby. Over het algemeen zijn vetzuren te onderscheiden in 3 hoofdsoorten. We zullen de 3 verschillende hieronder voor je opsommen:

  • ALA: alfa-linoleenzuur
  • EPA: eicosapentaeenzuur
  • DHA: docosahexaeenzuur

Het grootste verschil zit hem in het feit dat ALA wordt verkregen uit plantaardige voeding, terwijl de overige 2 alleen in visolie te vinden zijn. Een leuk feitje: vissen maken deze vetzuren niet zelfstandig aan maar krijgen deze binnen door het eten van algen. Uit onderzoek is gebleken dat wanneer men een dosering neemt van 250 mg EPA en DHA per dag, gedurende een langere periode, de kans op vroegtijdig overlijden afneemt. Door het innemen van vetzuren kunnen eventuele depressies of opkomende angstgevoelens worden verminderd. Waarschijnlijk ben je al een tijdje bezig met dit onderwerp en zou je graag willen weten waar je met je vragen terecht kunt of waar je dit product meteen kunt aanschaffen. In de volgende alinea gaan we je vertellen waar je met je vragen terecht kunt en waar je eventueel je eerste aankoop kunt doen. lees dus gauw verder in de volgende alinea!

Waar koop ik omega 3-visolie?

Omega 3 visolie is op verschillende manieren te verkrijgen, maar kan gemakkelijk online besteld worden via de website www.vitaminecompleet.nl. Op deze website is een groot aanbod voedingssupplementen te vinden met dit vetzuur als bestandsdeel. Ben jij nieuwsgierig geworden naar dit product en wil je jezelf hier verder in verdiepen? Wacht dan niet langer en neem een kijkje op de website. Het team van vitaminecompleet staat voor je klaar om je van alle ins en outs rondom dit onderwerp te voorzien en zullen de vragen die je nog hebt voor je beantwoorden. Veel plezier met het plaatsen van je eerste bestelling van jouw omega 3 visolie!