Tip:Borrel Delft

borrel delftVandaag een leuke tip op het gebied van een borrel. Borrel Delft is echt een aanrader. Ik werk bij een erg leuk bedrijf en pas geleden hadden we een jubileum. Het bedrijf bestond die dag namelijk tien jaar en dat wilde mijn baas even vieren. We zijn daarom naar het bovenstaande cafe/restaurant toegegaan voor een borrel. Mijn baas komt hier vaker en hij vertelde dat het er gezellig was, ik was toen erg benieuwd.borrel

Bij binnenkomst vond ik het cafe er meteen erg gezellig uitzien. Je kunt hier ook lekker lunchen en dineren en wij kozen voor het laatste. We hebben eerst lekker geborreld om vervolgens te genieten van een drie gangen menu. Het menu dat we kregen was erg lekker. Het menu bestond uit een soep, ossenhaas met krieltjes en een heerlijk desser. We hebben er nog een gezellige avond van gemaakt en ik heb het restaurant onthouden voor een andere keer. Ik wilde mijn vrouw weer een keer mee uit eten nemen en dit restaurant leek mij de geschikte locatie.

Gezellige avond!delft

Ik besloot om mijn vrouw te verrassen door haar mee te nemen naar Borrel Delft. Ik heb hier dus voor de tweede keer gegeten en mijn vrouw vond het ook een gezellig restaurant. We hebben net als de vorige keer heerlijk gegeten en ook de dranken in dit restaurant zijn erg lekker. De sfeer en de goede service zorgen er in ieder geval al bijna voor dat je avond niet meer stuk kan.