Frietwagen huren

1

Een Frietwagen inhuren voor de Nijmeegse vierdaagse. Welkom beste lezers ik ga het hebben over een leuke bijbaan die ik in mijn vrije tijd heb. Zo nu en da huur ik wel eens een aanhangwagen waar een snack zaak in zit. Zoals jullie misschien al we weten is het de tijd van de Nijmeegse vierdaagse. Op dit evenement is het vaak heel gezellig oom met een kraam te staan en lekker te bakken. elk jaar weer heb ik vaste klanten die gezellig een babbeltje komen maken en genieten van een heerlijke snack. dit maakt mijn bijbaan natuurlijk extra leuk omdat het waardering geeft voor de werk die je doet en dat is natuurlijk altijd prettig.

Waar huur ik de car2

Het is allemaal heel leuk en aardig dat friet verkopen alleen zelf heb ik namelijk geen eigen Frietwagen staan. Deze huur ik altijd bij de zelfde verhuurder. Hier betaal ik een leuke prijs voor waardoor ik altijd wel wat over houdt. Binnen een uurtje heb ik vaak alles wel weer terug verdient. Wat mij betreft is dit goed te doen aangezien je er vaak meer dan 10 uur staat.

Makkelijk te huren en in te leveren.

Stel je voor dat je gebruik maakt van deze dienst dan hoef je je geen zorgen te maken over de procedure. Je kan gemakkelijk langs gaan bij dit bedrijf om de car op te halen en aan het einde van de dag weer in te leveren, Je betaald een klein bedrag aan borg en service kosten. Maar dit is allemaal erg goed te doen’!