Kies thuiscatering voor een “geslaagd” examenfeest!

Is jouw zoon of dochter geslaagd voor de middelbare school? Dat is een feestje waard. Maar hoe ga je dat vieren? Organiseer je een groot feest met hapjes, drankjes en alles wat daarbij komt kijken? Of kies je voor het gemak van thuiscatering? In dit blog geven we je 3 redenen waarom thuiscatering perfect is voor het examenfeestje van jouw kind.

1. Meer tijd om van deze bijzondere dag te genieten

Het organiseren van een examenfeestje is altijd veel werk. Er moet van alles geregeld worden: van versieren tot aan het maken van hapjes en drankjes. Met thuiscatering voor een examenfeestje kun je een heleboel van deze werkzaamheden uitbesteden. De cateraar zorgt voor alles: van het bereiden van het eten en drinken tot aan het serveren en opruimen. Zo kun jij je focussen op het belangrijkste: het vieren van de prestatie van jouw kind.

2. Heerlijke hapjes en drankjes van hoge kwaliteit

Bij thuiscatering heb je de keuze uit verschillende menu’s, hapjes en drankjes voor je examenfeest. Je maakt simpelweg een keuze uit de vele opties. Gaat de voorkeur uit naar een bepaalde keuken, zoals Italiaans of Mexicaans? Of wil je alleen hapjes bestellen? Ook dat is mogelijk. Net als rekening houden met de verschillende dieetwensen. Ook ben je natuurlijk verzekerd van eten van restaurantkwaliteit.

3. Cateraar inhuren kan voordelig uitpakken

Een feest geven voor een grote groep mensen kan behoorlijk in de papieren lopen. Je moet niet alleen veel inkopen doen, ook de aanschaf van servies en decoratie kan duur zijn. Door te kiezen voor thuiscatering hoef je dit zelf niet allemaal zelf aan te schaffen, waarna je het nooit meer gebruikt. Je huurt het tegen een kleine meerprijs. Alles is in één keer geregeld en je bent vaak goedkoper uit dan wanneer je alles zelf zou regelen.

Thuiscatering voor een onvergetelijk examenfeest

Met thuiscatering ben je verzekerd van smakelijke menu’s, hapjes en drankjes. Dit scheelt enorm in de voorbereiding en zo heb je meer tijd om zelf van het examenfeest van je kind te genieten. Lees hier wat je nog meer nodig hebt voor het organiseren van een te gek feest