Steranijs: een ondergewaardeerd specerij

Misschien heb je er wel eens van gehoord: steranijs. De kans is echter groter dat deze specerij je nog geheel vreemd is. Onterecht, want deze specerij beschikt over een uniek kruidige smaak die een geheel nieuwe dimensie kan toevoegen aan een recept. Echter is het niet zo makkelijk om deze specerij online te kunnen bestellen. Wij maken het je makkelijk, want wij zijn bekend met de beste online bron voor deze specerij: de Kruidenbaron.

Steranijs vind je bij de Kruidenbaron

De Kruidenbaron is jouw site voor alles op het gebied van onorthodoxe specerijen. Er zijn zoveel smaken in de wereld die je nog niet geproefd hebt. De Kruidenbaron staat je bij in jouw zoektocht naar bijzondere smaken. Steranijs is hier een goed voorbeeld van. De distinctief kruidige smaak, in combinatie met een heerlijke anijs aroma, zorgt voor een unieke smaak sensatie. Je kunt deze specerij naar eigen smaak doseren. In vergelijking met gewoon anijs valt de smaak van steranijs te omschrijven als voller en steviger. In veel Aziatische landen wordt deze specerij dan ook vaak gebruikt.

Waarom steranijs bestellen bij de Kruidenbaron?

Er zitten een hoop voordelen verbonden aan het bestellen bij de Kruidenbaron. Ten eerste zijn de prijzen goed. Ten tweede kun je steranijs in verschillende formaten bestellen. Je kunt kiezen voor een strooibus van 30 gram, een pot van 100 gram of een zak van 1 kilo. Wanneer je op werkdagen voor 3 uur ’s middags bestelt, zal je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis hebben. De specerijen die online aangeboden worden, zijn altijd op voorraad.