Lekker genieten bij de Tasman!

Je bent opzoek naar een locatie waar je heerlijk kunt dineren met jouw vrienden of familie? Bezoek dan eens de Tasman! Gevestigd in Portugaal waar je heerlijk kunt vertoeven. De gastheer of vrouw heet je van harte welkom. In dit restaurant kun je heerlijk om je heen kijken, maar ook genieten van het diner. De koks doen er alles aan om het diner te laten smaken en dat proef je. Goede kennis en enthousiasme in dit vak is van belang!

Zowel voor een lunch en diner ben je hier meer dan welkom. Je word hartelijk ontvangen en naar je tafel geleid. Vervolgens krijg jij een menukaart met diverse gerechten aangereikt. Hieruit kun jij kiezen wat je graag wenst.

De Tasman is perfect

Zelf vind ik de gerechten op de kaart van Tasman echt perfect. De smaken zijn heerlijk en dan heb ik het nog niet gehad over de diversiteit die je hier kunt vinden. Bovendien zijn de prijzen voor een gerecht ook erg aangenaam. Kortom, bij Tasman kun je hier optimaal en zeer smaakvol genieten van het diner. Zo raad ik je aan om de carpaccio van gebraden Elita rosbief te bestellen als voorgerecht. Een perfecte combinatie van diverse smaken wat zich samenvoegt in één gerecht. Voor het hoofdgerecht raad ik je de Tante door halve kip hot and spicy aan! Zo onwijs lekker om je vingers bij af te likken!