Authentiek Indiaas eten Amsterdam

Pittig eten is een van die dingen waar je mij voor wakker zou kunnen maken. Ik vind het altijd zo lekker als eten goed gekruid is en toch fris. De Indiaase keuken is een van de keukens die ik daarom als favoriet beschouw. De balans tussen gekruid en fris eten is te vinden in deze keuken.

Bestellen7-spices

Helaas zit er bij mij in de buurt geen goed Indiaas restaurant waar ik echt over te spreken ben. Het was weer eens zo ver dat ik niks in huis had en ik maar wat moest gaan bestellen. Ik heb gezocht naar “Indiaas eten Amsterdam“. Seven Spices was een van de restaurants die op de eerste pagina verscheen. Door de goede reviews heb ik besloten hier mijn eten te bestellen.

De menukaart is uitgebreid en wat mij verbaasde was de lage prijs van de gerechten. Ik was hierdoor een beetje sceptisch maar door juist deze prijs wou ik wel een gokje wagen. Op de menukaart stond heel veel lekkers maar mijn oog viel op de Indiase curry. Ik vind dit altijd een goede maatstaaf omdat deze in elk restaurant anders wordt bereid. Ik plaatste de bestelling via de telefoon.

indian-food-wikicont-768x576Binnen de afgesproken tijd stond de bezorger al voor de deur. Dit was net op tijd omdat ik nogal honger had. Ik moet daarom even mijn dank uitspreken over deze bezorger.

Het eten rook heerlijk en het zag er goed uit. De smaak was zelfs beter dan ik had verwacht! Dit is het beste Indiaas eten Amsterdam.