Horecabier, het premium bier zonder merk

Horecabier is een brouwer van kwaliteitsbier zonder fratsen. Zij leveren merkbier zonder merk, geen restpartijen of evenementenbier. Nee, echte kwaliteitsbier, zonder de te hoge prijzen die je als ondernemer tegenkomt bij A-merken.

Horecabier, goed bier zonder fratsen

HorecabierWanneer Horecabier afneemt, dan krijg je goede bier zonder fratsen of gedoe. Bij A-merken betaal je mee aan de marketing, leningen, bruikleen, aankleding en inventaris. Dit is bij het bier van deze brouwerij totaal niet aan de orde. Vandaar dat je zo goedkoop bier kunt afnemen. De prijzen van horeca bier kun je vergelijken met de prijzen van A-merk bier in de supermarkt. A-merken vragen namelijk voor hun bier een hogere prijs dan het bier wat ze in de supermarkt verkopen. Zo is het goed zaken doen inderdaad! Ga voor bier van een A-merk krijg je allemaal bonussen, zoals glaswerk, viltjes, materiaal voor de tap, een vertegenwoordiger en een bonus aan het einde van het jaar. Allemaal leuk en aardig, maar aan een eindejaarsbonus heb je als horeca ondernemer alleen iets wanneer je genoeg hebt verkocht dat jaar en goede afspraken hebt gemaakt met de brouwerij. Horeca bier heeft als doel om de biermarkt transparant te maken en dit doen zij door datgene te doen waar ze goed in zijn, namelijk het leveren van premium bier tegen een prijs die eerlijk en scherp is!

GOUD en ZILVER premium bierHorecabier

Horecabier levert 2 soorten premium bier, namelijk ZILVER en GOUD bier. Hieronder vind je een beschrijving van deze bieren.

  • ZILVER (4,8% vol): Dit bier is een categorie II bier, het heeft een verfrissende smaak die voor velen herkenbaar zal zijn. De schuimkraag en de stevige, bittere smaak zorgen voor een unieke beleving. Door de lage accijns en productiekosten kan dit bier nog goedkoper aangeboden worden.
  • GOUD (5% vol): Dit bier is een categorie I  bier. Ook dit bier heeft een heerlijke Nederlandse smaak die voor herkenning zorgt. A-merk of Horeca bier? Wat betreft smaak is er weinig verschil op te merken, zelfs iet door echte kenners. Het bier heeft een mooie en neutrale goudtint een een heerlijke gemiddeld bittere smaak.

Allebei de bieren worden gebrouwen in een gerenommeerde brouwerij, waardoor uitstekende kwaliteit gewaarborgd kan worden. Een goede smaak en een lage prijs, dat is wat je krijgt wanneer je bier afneemt bij Horeca bier. Daarnaast leveren ze ook nog eens snel, je hebt het bier vaak al binnen een week in huis.

Je eigen merk verbinden aan het bier

Je kunt er als horeca ondernemer ook voor kiezen om je eigen merk te verbinden aan het bier. Wat dacht je van jouw logo op de tap, de bierglazen of bierviltjes? Bij Horeca bier kun je kiezen uit 3 verschillende pakketten. Door jouw merk te verbinden aan het bier val je nog meer op onder jouw klanten. Het zorgt voor een nog grotere beleving en je klanten zullen verrast zijn. Neem nu een kijkje op de website om meer te weten te komen over de soorten bieren en de mogelijkheden om jouw merk aan het bier te verbinden. Heb je vragen? Mijn ervaring is dat ze je graag te woord staan!