Café centrum Groningen

Café centrum GroningenTot aan het ochtendgloren in het café centrum Groningen

 

Ik ben geboren in het oosten van het land, op de grens van het platteland en de stad hier in de buurt. Na een fantastische jeugd wilde ik toch mijn vleugels wel uitslaan en kreeg ik echt de onbedwingbare behoefte te verhuizen. Aan die behoefte heb ik gehoor gegeven en inmiddels verhuisde ik naar Groningen, daar waar de studie het best aangeschreven stond. Niemand van de mensen met wie ik in mijn jeugd was omgegaan verhuisde naar Groningen, ik moest echt helemaal weer van nul af beginnen. De kracht die het me heeft gegeven mijn eigen sociale leven op te bouwen is me in mijn hele leven heel wat waard geweest, het was een goede les dat ik het kon. Het hielp behoorlijk dat er een café centrum Groningen was waar ik vele avonden zat en zodoende vanzelf mensen leerde kennen.

 

Nachten doorzakken in het café centrum Groningen

 

Ik werd er echt een sociaal wezen van en kreeg vele vaste vrienden die ik vaak ontmoette daar in het café centrum Groningen, ik heb er echt goede tijden beleefd. Het was nou eenmaal zo dat als je student bent en je hele nachten door kunt feesten je in het centrum van Groningen goed zit, de openingstijden zijn er namelijk eindeloos. Van sommige steden begreep ik dat de kroegen er al rond een uurtje of twee in de nacht sloten en dat lijkt me echt helemaal niks. Wij gingen daar in het café centrum Groningen door totdat het ochtendgloren zich aandeed. Dan nog even snel leren voor dat tentamen dat op stapel lag en dan ‘s middags helemaal afgetakeld naar bed, wat een tijden! Inmiddels kom ik er nog steeds weleens maar doe ik het wel een stuk rustiger aan, ben ik inmiddels wel wat bedaard!

 

Geef een reactie