Café centrum Doetinchem

Café centrum DoetinchemHet leukste café centrum Doetinchem overgenomen

 

Ondernemen zit me in het bloed, daar kan ik weinig tegen in brengen. Op de een of andere manier heb ik altijd al de drang gehad dingen te ondernemen en te initiëren, overigens al sinds ik heel jong ben. Altijd al zette ik clubjes op waar ik mensen in verenigde. Zo had ik vroeger mijn eigen dansclubje, waar ik zelfs de jongetjes uit mijn klas zo gek voor kreeg mee te doen. Ook zette ik een hele actie op touw om geld in te zamelen voor een goed doel. Destijds haalden we twintig gulden op, dat weet ik nog heel goed. We hebben het wel over meer dan twintig jaar geleden natuurlijk en destijds was dat voor kinderen echt een hele hoop geld. Ook nu heb ik sinds een tijdje weer echt de kriebels en ik stond voor de keuze een café centrum Doetinchem over te nemen.

 

Mijn eigen stempel gedrukt op het café centrum Doetinchem

 

Dit café centrum Doetinchem stond al een hele poos leeg en elke keer als ik er langs liep kreeg ik de kriebels het over te nemen. Ik droom altijd al van een eigen café en nu de kans zich voordeed kon ik deze behoefte dan ook eigenlijk niet negeren. Na anderhalf jaar aanzien of iemand anders het misschien overnam hakte ik de knoop door: kennelijk had niemand anders de behoefte het over te nemen en inmiddels was het gelukkig ook al aardig in de prijs gezakt en had ik wat ammunitie om handen om te onderhandelen. Dat heb ik dus ook gedaan en zodoende had ik meer dan verwacht over om de boel eens leuk te gaan inrichten. Het is natuurlijk wel heel belangrijk er je eigen stempel op te drukken namelijk.

 

Geef een reactie