Café centrum Amsterdam

Café centrum AmsterdamHet café centrum Amsterdam overgenomen

 

Ik ben geboren en getogen in de Jordaan, het is echt mijn plek hier. Ik ben er opgegroeid en heb alle veranderingen doorgemaakt – dat zijn er op zich niet zo gek veel, aangezien dit een van de wijken is waar de tijd soms lijkt stil te staan. Heel Amsterdam verandert om je heen maar hier is alles relatief. Natuurlijk komen er wel nieuwe kroegen en winkels hier in de buurt maar daar waar de bouwwoede zich om Amsterdam heen circuleert is het hier allemaal relatief hetzelfde gebleven. Altijd al wilde ik hier het café centrum Amsterdam overnemen, daar waar ik al van kindsbeen af kwam en wilde ik er mijn eigen stempel op drukken. Over veranderingen gesproken! Misschien is het zo dat als je zoiets overneemt het niet logisch lijkt door te gaan in de legende die het ooit was maar er toch een beetje je eigen draai aan te geven, of misschien is dit toch iets wat mijn wens altijd al is geweest.

 

Het runnen van het café centrum Amsterdam is de beste baan van de wereld

 

Toen ik de kans kreeg dit café centrum Amsterdam over te nemen heb ik die dan ook gegrepen. Mijn vader zei altijd al dat het belangrijk is het moment te pakken als het zich voordoet. Mijn ouders zijn beiden ook heel ver gekomen dus dat is een motto dat ik altijd ter harte heb genomen. Er waren uiteraard meer geïnteresseerden in dit café centrum Amsterdam dus ik heb flink moeten onderhandelen om het voor mezelf te krijgen, maar het is me wel gelukt. Inmiddels draai ik hier nu alweer een jaar en de zaken gaan goed. Het is erg leuk zelf dit café te runnen, ik heb echt de beste baan van de wereld!

Geef een reactie