Al jaren aan de top

Wanneer je op zoek bent naar een bbq om je vlees mee te grillen of roosteren, kun je niet om de Big Green Egg heen. Er zijn vele merken voor een barbeque, maar dit merk staat al jaren met stip bovenaan de ranglijsten. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar ook vanwege de mogelijkheden die je met deze bbq hebt. Je kunt eenvoudig kennismaken met dit huzarenstukje bij firestation.nl, of kom kijken in de showroom en ervaar zelf de kwaliteit van dit merk.

Kies het goede formaat

Een grote tuin of een klein terras, met het gebruik van de Big Green Egg ben je niet beperkt. Zelfs op balkon is een klein formaat te gebruiken, of eenvoudig mee te nemen wanneer je een feestje hebt of naar de camping. Zelfs voor de professionele gebruiker in de horeca, is er een groot model beschikbaar. Omdat er verschillende accessoires beschikbaar zijn, maak je in een handomdraai de lekkerste producten en gerechten. Sommige accessoires kun je op elk model gebruiken.

Big Green Egg

Voor jaren plezier

Wil je er zeker van zijn dat je jaren plezier hebt van je barbeque of grill, dan is de Big Green Egg kopen een goed idee. Waar je met een normale bbq een beperkte tijd doet, kun je met dit exemplaar er zeker van zijn dat je er jaren mee doet. Ook als je nog niet zeker weet wat je wilt of nodig hebt, ben je welkom bij een van de medewerkers. Op verschillende manieren kun je met al je vragen terecht, voor een professioneel advies.