Familiebox voor het avondeten

Je hebt geen zin of tijd om boodschappen te doen, maar wil ook niet elke dag met je kinderen pizza, friet of McDonald’s halen. Een familiebox is dan dé oplossing. Het is namelijk heel begrijpelijk dat je geen tijd hebt om elke dag na je werk boodschappen te doen voor het avondeten. Echter heb je wel een verplichting om jouw kinderen te verzorgen en gezond op te voeden. Het is een waar dilemma. Een maaltijdbox voor familie is dan een goed alternatief.

familiebox

Wat is het?

De familiebox is een uitvinding van televisiekok Mathijs. Van jongs af aan werkt hij al in de horeca en koken is zijn ware passie. Echter heeft hij ook een doel. Dat doel is om gezond eten ook lekker te maken. Daarom werkt Mathijs samen met een maaltijdbox bezorgdienst om gezonde en lekkere gerechten te bezorgen bij liefhebbers. Deze gerechten zijn bovendien ook nog eens heel eenvoudig om klaar te maken. Je bent er dus niet veel tijd aan kwijt.

De familiebox is gebaseerd op en daarom ook uitstekend geschikt voor kinderen. Deze box bevat ingrediënten en recepten voor maar liefst vier maaltijden per week! Dat bespaart jou dus evenveel tochtjes naar de supermarkt en terug. Het bespaart jou als harde werker niet alleen tijd, maar ook (benzine)-geld! Dit komt voornamelijk doordat de maaltijdbox gratis thuisbezorgd wordt. Je betaalt dus alleen voor het eten. Heb je vakantie, en kun je zelf boodschappen doen? Overweg dan de familie-fruitbox met wekelijks 15 tot 20 stukken fruit voor een lekker toetje.