Leuke ideeën activiteiten voor ouderen

Ben je op zoek naar leuke ideeën activiteiten voor ouderen, dan ben je bij De Pannenkoekenwagen aan het juiste adres. Het leuke is dat deze op locatie komt en hier de lekkerste flensjes komt bakken. Je kan van tevoren de afspraak maken uit vrij eten en beperkt eten. Bij vrij eten wordt er per persoon afgerekend en bij beperkt eten wordt iedereen snel voorzien van deze lekkernij. Hiervoor betaal je een vast bedrag per flensje. Omdat onze oma bijna jarig was en wilde trakteren, hebben wij voor het beperkte eten gekozen. Oma woont in een verzorgingshuis en daarom leek ons het leuk om iedereen deel te laten nemen aan haar traktatie. ideeen activiteiten voor ouderen

Lekker smullen

Vandaag is onze oma jarig en hiervoor werden alle bewoners naar de zaal beneden gebracht. Je zag alle verbaasde gezichten bij het zien van De Pannenkoekenwagen op de parkeerplaats. Zelf hoefden wij voor niets te zorgen, want zelfs het bestek, grote borden, servetten en zoet beleg zoals stroop, poedersuiker en kaneelsuiker werd voor gezorgd.

Iedereen heeft er enorm van genoten en je zag alle bewoners van het verzorgingstehuis lekker genieten. Ook oma heeft van al deze belangstelling en de lekkernij enorm genoten. Zeker een leuke manier om deze mensen te kunnen trakteren.