Waar vind je leuke restaurants in Amsterdam?

Wij zoeken leuke restaurants Amsterdam en omstreken! Over enkele dagen gaan wij namelijk winkelen in deze stad en aan het einde van de dag hopen wij daar een hapje te kunnen eten. Echter zoeken wij geen doorgaans bistro of een eetcafé. Gewoonweg een heerlijke plek waar wij de gehele avond kunnen hangen en genieten van een hapje en drankje. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet naar een plek waar wij heerlijk kunnen vertoeven.

leuke restaurants Amsterdam

Voldoende keuze op het internet

Wanneer je op het internet gaat zoeken, dan zul je versteld staan van de hoeveelheid keuzes. Meerdere keuzes en diverse gerechten vind je. Hierdoor hebben wij uiteindelijk een keuze moeten maken welk restaurant het gaat worden. Je dient nu eenmaal tijdig te reserveren anders bestaat de kans dat zij volgeboekt zijn en daar zou ik van balen. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om bij Cornelis een reservering te plaatsen. De authentieke Hollandse keuken sprak ons beide aan en hierdoor konden wij gewoonweg niks anders kiezen.

leuke restaurants Amsterdam

De winkels bekijken

Diverse leuke restaurants vind je in Amsterdam hoor. Echter zijn wij een grote fan van de Hollandse pot en daardoor hebben wij hiervoor gekozen. Ik moet wel zeggen dat ik mijn keuze uit de menukaart al heb gemaakt. Samen met een vriendin van mij gaan wij naar deze stad toe en aan het einde van deze avond zullen wij een update plaatsen hoe dat het heeft gesmaakt!