Uit eten bij een restaurant in Harderwijk

Omdat wij eerdaags te vieren hebben dat wij elkaar al meer dan 10 jaar kennen, wilden wij gaan eten bij een restaurant in Harderwijk. Via het internet waren wij aan het zoeken gegaan, door het woord restaurant in te typen. Veel verschillende locaties kwamen naar voren, van Bourgondisch, tot Turks en van Italiaans tot Chinees. Vooral de Chinees sprak ons bijzonder aan, omdat wij beiden helemaal gek zijn op de verschillende gerechten die hier te verkrijgen zijn. Want wat denk je van de volgende gerechten, zoals:

  • Mini loempia’s
  • Kip Saté
  • Babi Pangang
  • Foe Yong Hai
  • Kip Kerry

restaurant in Harderwijk

Enorme keuze

Jasmijn, een restaurant in Harderwijk, heeft bijzonder veel lekkere gerechten op hun menukaart staan. Diverse Chinese specialiteiten waar je een keuze uit kan maken. Ook hebben zij elke maand een speciaal maandmenu waar je uit kan kiezen. Het is hier zelfs mogelijk om eten te bestellen en deze mee naar huis te nemen. En mocht je een keer iets groots te vieren hebben of veel mensen over de vloer, dan kan je hier ook aankloppen voor een bijzonder lekkere catering. 

Zoals je kunt lezen is hier keuze genoeg voor en lekker avondje uit, of voor de buis. Wij hebben bijzonder goed gegeten en komen hier beslist vaker terug.