Allerlei verschillende soorten borrels

Borrelen, een activiteit die veel mensen graag doen. Gezellig met vrienden, vriendinnen of collega’s. Het kan allemaal. Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende soorten borrels bij veel verschillende gelegenheden. Denk aan de vrijmibo, een nieuwjaarsborrel, een wekelijkse borrel met je studievereniging, etc. Voor al dit soort borrels zijn verschillende soorten borrelpakketten te koop. Deze variëren in inhoud, hoeveelheid en prijs. Zo zit er voor iedereen wel iets geschikts tussen. Dat is natuurlijk super handig, want als je alle benodigdheden voor de borrel zelf moet halen, ben je een hele tijd druk. Daarnaast is de kans dat je dan iets vergeet ook stukken groter. 

borrelpakketten

De altijd leuke vrijmibo

De vrijmibo: de kans is groot dat je er wel eens van hebt gehoord. Vrijmibo is eigenlijk een afkorting voor vrijdagmiddag borrel. Dit soort borrels zie je dus voornamelijk op de werkvloer terugkomen. Collega’s die vieren dat het weekend begonnen is en dus even lekker gaan borrelen met elkaar. Dit is natuurlijk super leuk en gezellig, maar is ook nog eens goed voor het teamverband. Doordat je elkaar nu ook in een andere sfeer dan de werksfeer ontmoet, leer je elkaar van een andere kant kennen. Organiseert jouw werk ook een vrijmibo? Ga daar dan zeker eens kijken. Wie weet is het ook wel wat voor jou.

Borrels bij speciale gelegenheden

Er zijn tal van speciale gelegenheden waarvoor je een borrel zou kunnen organiseren. Een bekende is nieuwjaar: de nieuwjaarsborrel. Het nieuwe jaar goed beginnen samen met je vrienden, familie of buren. Super gezellig natuurlijk! Verder zijn er ook vaak borrels als iemand iets groots te vieren heeft. Bijvoorbeeld als diegene afgestudeerd heeft. Na al die jaren studeren is het dan natuurlijk tijd voor een klein feestje. Andere soorten borrels voor speciale gelegenheden zijn de kerstborrel, de verjaardagsborrel en de constitutieborrel. Die laatste is misschien wat minder bekend, maar is eigenlijk gewoon een borrel om het nieuwe bestuur te eren. Een goed begin van hun bestuursperiode dus.