Brandinstallaties en uiteten

logo2Leuk dat je weer de tijd neemt om mijn blog te lezen. Ik ga het vandaag hebben over een link die je misschien niet meteen legt met lekker eten, namelijk eten en veiligheid. Met veiligheid bedoel ik dan brandmeldinstallaties. Zo was ik laatst in een zeer mooi restaurant. Het restaurant was recentelijk geopend en ik hoorde veel goede verhalen hierover, dus ik moest daar naar toe! Terugkomend op de link naar veiligheid had het restaurant een open keuken. Hier werd het ene na de andere gerecht geflambeerd en de vlammen verlichten de hele ruimte.regelgeving

Brandveiligheid in een restaurant

Ik vroeg mij dan ook af hoe dit gedaan was met de brandinstallaties. Omdat ik hier zo nieuwsgierig naar was vroeg ik de manager hoe dit allemaal geïnstalleerd was. Openlijk zoals hij was vertelde hij er alles over. Hij zei dat dit door bedrijf geïnstalleerd was gespecialiseerd in het installeren van brandmeldingen. Dit bedrijf heet A+ Beveiliging. De manager ging door over dat A+ Beveiliging alles volgens de laatste normen en regelgeving deed. Bij het ontwerp van de brandmeldingsinstallaties worden alle eisen van zowel de overheid als de verzekering nageleefd. De manager was niet betrokken bij het aankoopproces maar wel vertelde hij dat er een offerte op maat was gemaakt.

avax5b15d5b15d

Doordat veiligheid belangrijk is bij het koken, ook bij jou thuis. Controleer regelmatig uw eigen brandmeldinstallaties. A+ Beveiliging legt ook particulier deze meldingen aan. Ik heb er inmiddels al gebruik van gemaakt. Wil jij dit ook doen adviseer ik je eens een kijkje te nemen op de website aplusbeveiliging.com.